SBR-Invest Kft.

Tel.: +36 30 833 8907
Mobil: +36 30 720 6622
Fax: +36 27 317 773
E-mail: info@sbr.hu
Cím: 2600 Vác Kötő utca 7.

TISZTELT ÜGYFELEM!

Köszönjük, hogy biztosításainak kezelésével minket bízott meg.
Ez az oldal a személyes biztosítási tanácsadás kiegészítéseként arra szolgál, hogy Ön közvetlenül is elvégezhesse biztosításainak díjszámítását, utasbiztosítás esetén pedig akár online módon, azonnali kockázatviselési kezdettel meg is köthesse biztosítási szerződését, a biztosítók közül a legkedvezőbb ajánlatot választva. Az utasbiztosítás díját kényelmesen, bankkártyával kiegyenlítheti a biztosítás igénybevételével egyidejűleg. 
Amennyiben a számítási vagy a biztosításkötési folyamatban, illetve a biztosítási feltételek értelmezésében segítségére lehetünk, kérem keressen elérhetőségeinken, e-mailen vagy telefonon.

Bemutatkozás:

BEMUTATKOZÁS

Az SBR cégcsoport 2007 óta aktív részese a hazai pénzügyi piacnak.

Célja, hogy ügyfelei számára komplex megoldást nyújtson a tőkepiaci befektetések széles körétől a banki, biztosítási és adó tanácsadási szolgáltatásokon keresztül az ingatlanbefektetésekig.

Szolgáltatási területünk: Budapest, Pest megye, Nógrád megye

Munkatársaink széleskörű pénzügyi ismeretekkel rendelkeznek, sok évig vezető beosztásban dolgoztak különböző pénzintézeteknél és biztosító társaságoknál. 
Minden esetben komplex módon közelítünk ügyfeleink igényeihez, azok megismerését követően az adott élethelyzethez igazított átfogó javaslatot, ajánlatot adunk.

Ha eltévedt a bankok és biztosítótársaságok útvesztőjében, akkor mi segítünk eligazodni Önnek! 
További szolgáltatásainkról a www.sbr.hu honlapon tájékozódhat.

Elérhető termékek:


Call Center: 06 1 585 8888
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2020.09.11
PoweredBy: SK Trend Kft