Egy éve együtt a beteg gyerekek gyógyulásáért

Eurorisk Piros Orr bohócdoktorokElső évfordulóját ünnepeljük annak a 4 évre szóló adományozói megállapodásnak, melyet a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvánnyal kötött az Eurorisk Biztosítási Alkusz.

Támogatói küldetésünk azon alapszik, hogy hisszük, mind a gyermekek, mind az idősek számára elengedhetetlen a jókedv és a nevetés jelenléte a hétköznapokban, de még nagyobb szükség van rájuk a nehéz, egészségügyi kihívásokkal teli időkben.

A Piros Orr bohócdoktorok immár 25 éve látogatják a beteg gyerekeket budapesti és vidéki gyermekkórházakban, vagy online viszik el a vidámságot, ahova most személyesen nincs lehetőségük ellátogatni, hogy játékos módon feledtessék a kicsikkel a gondokat, a szülők hiányát, oldják a szorongást, és támogassák az ott dolgozó nővéreket és orvosokat. Működésüket kizárólag felajánlásokból fedezik, ezért a betegeket és gyógyítóikat segítő, áldozatkész munkájukhoz, valamint az alapítvány fennmaradásának támogatásához nyújt idén is pénzbeli adományt vállalatunk.

Flanek Attila, az Eurorisk gazdasági igazgatója elmondta: „Társaságunk tevékenységének profiljából adódóan sajnos gyakran találkozunk káreseményekkel és tragédiákkal, épp ezért a hamarosan 30 éves fennállásunk alatt folyamatos figyelmet fordítottunk a társadalmi kapcsolatainkra, melynek keretében eddig is számos jótékonysági kezdeményezést támogattunk. A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvánnyal 2020-ban kötött, 4 évet átölelő támogatói együttműködésünk célja, hogy hozzájáruljunk a bohócdoktorok munkájához, így közvetetten a kórházban lévő beteg vagy speciális ellátásra szoruló gyermekek és idős emberek gyógyulási körülményeinek javításához, mosolyt varázsolhassunk az arcukra a nehéz, küzdelmes időszakokban.”  

 

Jót tenni jó - segíts te is!

Ha te is szeretnéd támogatni a beteg gyermekek és idős emberek gyógyulását, ajánld fel adód 1%-át, vagy utalj az alapítvány 10918001-00000009-71700024 (UniCredit Bank) számlájára.



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft